top of page
  • Writer's pictureJelena Pyshkina

Kai tavo mėgstamiausias darbas - tavo tikras malonumas.

Kai tavo mėgstamiausias darbas - tavo tikras malonumas.

Save prižiūrintis žmogus -tai gražu, madinga, tai -statusas. Tokie žmonės labiau pasitiki savimi, pritratraukia aplinkinių dėmesį. Norint tapti vienų iš jų, nereikia laukti pirmadienio, pradėti reikia šiandien ir dabar!

Aš Jelena, kosmetologė-estetiste, taip pat masažuotoja. Į kosmetologijos bei masažų pasaulį atėjau iš visiškai kitos sferos ir džiaugiuosi, kad galiu pasirūpinti Jūsų odos grožiu ir sveikata bei emocine būsena. Tikriausiai tie, kurie neseniai atėjo pas mane į draugus, dar nežino, kad pagal pirmą išsilavinimą esu elektronikos inžinierius. 1996 metais baigiau Baltarusijos Valstybinį informatikos ir radioelektronikos Universitetą. Po to ilgą laiką buvau dviejų, dabar jau suaugusių, vaikų mama. Kažkuriuo metu nusprendžiau kardinaliai pakeisti savo gyvenimą. Tas tikrai nustebino mano vyrą, vaikus ir draugus, ką galiu pasakyti, buvau nustebinta ir pati. Kas man prieš 7-8 metus būtų pasakęs, kad gausiu du prof. išsilavinimus, ir dar vieną aukštąjį išsilavinimą, ir tuo pačiu tapsiu savo darbo fanų. Noriu prisipažinti jums meilei savo profesijai ir fanatizmui masažams.

Mano tikslas padėti žmonėms būti gražiems, spindėti sveikata, taip pat dalintis žiniomis kaip tinkamai prižiūrėti save.

Deja, daugelis klientų apleidžia savo priežiūrą arba atideda, todėl su laikų prireikia invazinių procedūrų ar plastinių operacijų. Bet, daugelį metų galėsite apsieiti be radikalių metodų, jeigu laikų planuoti apsilankymus pas specialistą. Aplinkiniai turėtų matyti išpuoselėtą ir sveiką išvaizdą, net nenujausdami, kad šis žmogus lankosi pas kosmetologę. Tai yra estetinės kosmetologijos paslaptis.

Mano profesija tai mano antrasis „aš“. Man labai malonu daryti žmones gražesnius. Gerbiu visus savo klientus, visada esu orientuota į rezultatą

Derindama kosmetologiją su daugybe masažo technikų, savo rankomis duodu jums teigiamą energijos užtaisą ir tikiuosi, kad padarysiu jus laimingesnius!


5 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page