top of page
  • Writer's pictureJelena Pyshkina

Svajokite!

Atnaujinta: 2023-03-29


Svajokite! Arba šios nuotraukos istorija.

Kaip dažnai ir apie ką svajojate? Galbūt girdėti tokius klausimus iš manęs yra gana keista. Dažniausiai kalbu apie masažus ir procedūras, bet šiandien noriu pakalbėti būtent apie svajones…

Ar kada pagalvojote, jog išdrįsus svajoti , išsilaisviname iš mūsų pačių suvaržymų ir apribojimų.

Aš, kaip ir daugelis kitų, mąsčiau apie savo gyvenimo paskirtį ir tai, ką norėčiau pasiekti. O jei Jūsų svajonės būtų susijusios su Jūsų veikla, tai ką darote kasdien? Juk tai būtų tiesiog nuostabu!

Kartą atsitiktinai pamačiau atliekamą masažą (turbūt jau akivaizdu kokį) ir tada supratau, jog turiu svajonę – išmokti šio masažo technikos! Taip ir prasidėjo mano kelias - vieni, kiti kursai, vienas po kito sekantys dėstytojai, ir pas kiekvieną atrasdavau po dalelę to, ko ieškojau.

O ką gi SVAJONĖ – o ji niekur nedingo… Ji tiesiog kito, augo, transformavosi. Kai pasiekdavau vienus tikslus, atsirasdavo kiti, kol galiausiai 2022 metais tapau Kobido koledžo studentė. O kaip buvo nuostabu gauti tik tau skirtą mokytojo autografą, didžiulėje siuntoje iš Tokijo! Ir vėl teko pradėti studijuoti Kobido nuo nulio, bet tai to verta. Dabar aš suprantu, kad mano svajonė buvo kaip kryžkelė, kuri atvedė mane į tai, ką aš dabar darau. Priekyje vėl nauji laipteliai svajonės link, bet tikrai ne paskutiniai… Todėl, svajokite, nes svajonės yra kaip orientyras, kuris leidžia jums pasiekti savo tikslus.

Būkite visada gražios mielos moterys ir merginos!

Jelena, kosmetologė-masažuotoja. Tel. 861289126 S. Šimkaus 7, Grožio ir sveikatos tarnyba (GST), 2 a., 6 kab,

Klaipėda




5 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

VEIDO MASAŽAS

Veido masažas yra ne tik malonus ir relaksuojantis procesas, bet ir veiksmingas būdas pagerinti odos tekstūrą ir tonusą. Masažo metu padidinama kraujotaka ir limfos judrumas, dėl ko gerėja odos būklė

Apie...

bottom of page